Episode Summary

Carla Kogelman doet aan slow photography. Eerder dit jaar viel ze bij World Press Photo voor de tweede keer in de prijzen met haar langlopende project Ich bin Waldviertel.

Episode Notes

Carla Kogelman was bijna 25 jaar theaterproducent. Tot ze ging fotograferen. En met succes. In haar werk verbeeldt ze de leefwereld van kinderen. Hoe was haar eigen jeugd? En hoe heeft die haar blik op fotografie en op de wereld beïnvloed?

Kogelman won al verschillende prijzen. Momenteel is ze genomineerd voor de Rabobank Dutch Photographic Portrait Prize. Eerder dit jaar won ze al een grote prijs bij World Press Photo met Ich bin Waldviertel, een serie waarin ze twee Oostenrijkse zusjes volgt. Deze maand verschijnt haar boek I am Waldviertel.

About the Show

In De Klik kijkt Annette van Soest mee door de ogen van (inter)nationale fotografen. Wat is hun blik op de wereld? Wat is het verhaal achter de foto? Hoe gaan ze te werk?

Annette van Soest is journalist en presentator. Als ze niet praat of schrijft, kijkt ze het liefst door de lens van haar fotocamera.